Steun ons en help Nederland vooruit

donderdag 12 januari 2017

Discussie gezondheidszorg

Van langer sterven naar langer leven, hoe doen we dat?

De gezondheidszorg is aan grote veranderingen onderhevig. Innovatieve ontwikkelingen volgen elkaar in een rap tempo op. Het doel is te komen tot een gezonder leven, maar wordt dat ook bereikt? En hoe houden we de zorg betaalbaar?

Op 23 januari 2017 gaan de D66 afdelingen Bergen op Zoom, Steenbergen en Woensdrecht met andere politieke partijen, waaronder de PvdA, in het Vestzaktheater Het Zwijnshoofd te Bergen op Zoom met elkaar in debat over de toekomstige inrichting van onze gezondheidszorg.

Tijdens deze bruisende debatavond zal er worden gedebatteerd over het proactief invullen van de gezondheidzorg om te zorgen voor een kwalitatief beter en langer leven. In de discussie zullen verschillende sub thema’s zoals het voltooid leven, de jeugdzorg, hoe om te gaan mantelzorg etc. de revue passeren. Ook aspecten als de economische voordelen en de betaalbaarheid zullen aanbod komen. De sprekers zullen de avond kort inleiden, om daarna met elkaar en de aanwezigen in de zaal in discussie te gaan.

We hopen u allen te begroeten! Komt u ook?
Locatie: Vestzaktheater Bergen op Zoom
Tijd: 19.30-21.30 (inloop om 19.00 uur)