Steun ons en help Nederland vooruit

woensdag 31 mei 2017

Eric van der Spelt herkozen tot lijsttrekker

PERSBERICHT,

Eric van der Spelt herkozen tot lijsttrekker.

D66 steenbergen heeft Eric van der Spelt unaniem voorgedragen als lijsttrekker bij de komende gemeenteraadsverkiezingen in 2018.

Voorzitter Rene de schutter: “In de afgelopen jaren heeft Eric laten zien dat hij het gedachtegoed van D66 goed onder de aandacht brengt in Steenbergen. Eric heeft de afgelopen periode de fractie uitstekend geleid en is zeer gemotiveerd om de positie van D66 in de Steenbergse politiek te versterken. We hebben geconstateerd dat hij helder weet te verwoorden waarom D66 betere oplossingen heeft én zijn ervan overtuigd dat hij dit in de komende campagne ook een ‘herkenbaar gezicht’ kan geven.”

Eric van der Spelt: “Ik heb mij vol overtuiging kandidaat gesteld als lijsttrekker. Samen met anderen heb ik gewerkt aan een vernieuwend D66 in Steenbergen. Het is nu tijd om verder te bouwen met blijvend élan. Ik zal mij met hart en ziel inzetten om de belangen van de Steenbergse inwoners te behartigen. D66 voor een welvarender, duurzamer en optimistischer Steenbergen!”

De komende maanden wordt het verkiezingsprogramma vormgegeven en stellen de leden van D66 de volgorde van de overige kandidatenlijst vast voor de gemeenteraadsverkiezingen van 2018.

Steenbergen, 30 mei 2017