Steun ons en help Nederland vooruit

maandag 23 april 2018

D66 niet mee met nieuwe coaltie

Steenbergen, 20 april 2018

 

Reactie D66 op niet mee doen aan conservatieve coalitieonderhandelingen!

D66 Steenbergen: niet meedoen aan coalitie is een gemiste kans voor Steenbergen

De enige progressieve partij in de gemeente Steenbergen doet niet meer mee bij de conservatieve coalitieonderhandelingen met Gewoon Lokaal!. Enthousiast ging D66 naar de gesprekken, maar kwam teleurgesteld buiten. D66 is niet gevraagd mee te doen in het nieuw te vormen college. Een gemiste kans vindt D66.

Het gesneuvelde voorstel van GewoonLokaal GL! voor een raadsprogramma werd door D66 enthousiast omarmd, maar dan wel met een zakencollege.

De kiezers hebben D66 niet laten vallen. Zij hebben ons op 21 maart hun stem gegeven. De komende vier jaar gaat D66 ervoor zorgen dat er een progressief en verbinden geluid klinkt binnen en buiten het gemeentehuis. Wij zullen op een stevige en constructieve manier het geluid van de inwoners, maatschappelijk middenveld, bedrijven, instanties en verengingen laten horen!

Samen Sterk: D66