Steun ons en help Nederland vooruit

Eric van der spelt

Fractievoorzitter

foto Eric rabobankEric van der Spelt, Fractievoorzitter D66 Steenbergen

Door bedrijfsmatige omstandigheden ben ik in aanraking gekomen met de politiek. Nadat deze omstandigheden afgelopen waren bleef de aantrekkingskracht van de politiek bestaan. Gezien zowel de landelijke standpunten als de plaatselijke standpunten was er voor mij maar 1 partij, D66. Landelijk vanwege europa, aandacht voor de medemens en natuur maar wel vanuit het standpunt dat alles betaalbaar moet zijn. Plaatselijk is voor mij van belang dat D66  niet de aandacht voor het individu of bepaalde groepen in de samenleving voorop stelt maar juist de aandacht voor iedereen. Elke keer weer de juiste afweging maken en kijken wat het belangrijkst is voor steenbergen als geheel.

 

Mijn streven is om van steenbergen een groene gemeente te maken zowel in de kernen als het buitengebied. Verder streef ik ernaar dat inwoners zich thuis, op hun gemak voelen in onze gemeente, dat zij genieten van al het moois op cultuur maar ook natuurgebied. En dat er voor onze plaatselijke ondernemers een boterham te verdienen valt. Het meest ideaal is dat als inwoners, ondernemers ook nog geld kunnen verdienen aan natuur en groen.

 

Van de zomer is onze mooie zoon Daniël geboren, door hem te zien weet ik dat de toekomst voor ons ligt en dat de enige weg naar voren is. Door met hem te wandelen zie ik wat voor moois we hier hebben. Daarom zal ik me de komende jaren blijven inzetten voor onze gemeente.